home icon
Op FunnyGames.be vind je de leukste verzameling Kerst spelletjes! Je vindt hier maar liefst 56 verschillende Kerst spelletjes, zoals bijvoorbeeld Krismas Mahjong & Krismas Tiles

Kerstspelletjes – speel ze gratis online bij FunnyGames

Geniet bij FunnyGames volop van het Kerstseizoen, want met ons grote aanbod gratis online Kerstspelletjes heb je weer genoeg te doen in de Kerstvakantie. Versier een mooie Kerstboom, bereid een prachtige Kerstmaaltijd voor, en spel een leuke Kerst-versie van favoriete klassiekers als Pong of Goldmine Strike. Het mag dan wel koud en donker zijn, maar er valt toch ook wel van alles te beleven. De Kerstman komt er aan, en je kunt alvast uitkijken naar leuke cadeautjes, kerstpakketten, heerlijk eten, en spannende sneeuwgevechten! Hieronder kun je meer lezen over onze verzameling Kerstspelletjes. Veel plezier met spelen!

##Onze verzameling online spellen
Weet je niet helemaal waar je moet beginnen? Lees meer over de soorten Kerstspelletjes die je op deze pagina kunt vinden.

Help de Kerstman

Al die vele cadeautjes naar alle kinderen op aarde brengen op Kerstavond is hard werk! Het hele jaar lang zijn Vadertje Kerst en zijn elfjes in de weer met het maken en inpakken van de cadeaus, zodat ze allemaal op de slee van de Kerstman gestapeld kunnen worden. Bezoek zijn cadeautjesfabriek op de Noordpool en help snel nog de laatste geschenken inpakken en sorteren voordat het alweer Kerstavond is. Of vlieg met de magische rendieren door de lucht en mik alle pakjes door de juiste schoorstenen. Voor meer spelletjes over de Kerstman kun je op deze pagina terecht!

Kerstedities van populaire spelletjes

Je vindt in dit overzicht ook een aantal bekende spelletjes die speciaal voor het Kerstseizoen een ander jasje hebben aangetrokken! Speel de vrolijke kerstversies van onze leukste bubbelshooters, legpuzzelspelletjes, mahjongspellen, en meer!

Kerstmaaltijd Kookspelletjes

Veel mensen vieren de Kerst met een special kerstdiner voor vrienden en familie. Heerlijke gebraden gerechten met een krokant baklaagje, zoete kerststol, glühwein, en natuurlijk melk en koekjes voor de Kerstman. In deze spelletjes leer je zelf een prachtig kerstmenu samen te stellen met allerlei smakelijke gerechten en toetjes waar je gasten helemaal versteld van zullen staan! Nog meer kookspelletjes spelen? Kijk dan op onze kookspelletjes pagina.

Kerstversiering spelletjes

Versier een prachtige kerstboom met vrolijk gekleurde lichtjes, schitterend heksenhaar, gestreepte zuurstokjes, sierlijke kerstballen, en bovenop een piek of grote ster die de Ster van Bethlehem voorstelt. Als laatste kun je ook nog alle cadeautjes mooi onder de boom leggen. Wat ziet de woonkamer er feestelijk en gezellig uit!

Kerstmode spelletjes

Nu de gerechten voor het kerstdiner in de oven staan en de versieringen in de boom hangen is het tijd om je mooi aan te kleden. Kleed je favoriete personages in allerlei warme winterkleding en grappige kersttruien. Rood, groen en goud zijn uitstekende kerstkleuren.

Gerelateerde categorieën