home icon
Op FunnyGames.be vind je de leukste verzameling Auto Spelletjes! Je vindt hier maar liefst 213 verschillende Auto Spelletjes, zoals bijvoorbeeld Uphill Rush 7 & Happy Wheels

De grootste verzameling gratis Autospelletjes

Bij FunnyGames vind je een gigantische verzameling gave online auto spellen! Op deze pagina hebben we alle spelletjes verzameld die helemaal om je favoriete voertuigen draaien. Maar dat is niet het enige! Kijk ook op onze gerelateerde Race Spelletjes pagina voor razende rally’s en spannende achtervolgingen, of op onze Parkeerspelletjes pagina voor allerlei leuke uitdagingen die met inparkeren te maken hebben. Ook vind je in onze catalogus van 3D-spelletjes een aantal meeslepende 3D politie achtervolgingen, racewedstrijden op heuvelachtig terrein, en stunt games. Dus als jij dol bent op auto’s, maak dan even een pitstop hier bij FunnyGames en scheur met gierende banden over de racebaan, pimp jouw ride, (ver)bouw je voertuig, en doe allerlei spectaculaire stunts.

Auto games en cars spelletjes waarin je kunt autorijden

We hebben zoveel verschillende autospelletjes in onze grote collectie gratis games dat je echt van alles kunt ondernemen. Kies een auto uit en bedenk allerlei gave modificaties. Je kunt je auto totaal verbouwen. Verwissel de wielen, kies een nieuw likje verf, schroef er nieuwe wieldoppen op, en vervang de motor en de vering. Je kan stickers toevoegen, koele verlichting, en nog veel meer. Zo maak je je geweldige voertuig helemaal uniek. Doe mee met verschillende 2D en 3D autoraces en haal al je tegenstanders in om geld te verdienen. Gebruik het prijzengeld om je rit te upgraden voor de volgende race, of probeer een van de vorige wedstrijdjes opnieuw. Wie weet kun je met je nieuwe en verbeterde voertuig hoger scoren en nog meer prijzengeld binnenslepen. Speel realistische MMO carsspelletjes en word de extreem succesvolle manager van een professioneel raceteam. Kies je favoriete coureurs en huur de beste ingenieurs in om nieuwe innovaties en technologie vrij te spelen. Speel gevaarlijke rally’s waarin je op je tegenstanders mag schieten en inrijden en beuk ze allemaal van de weg af. Of neem met je stoere en snelle wagen deel aan een riskante driftwedstrijd in het midden van de stad. Maak je klaar voor de coolste autospellen. Je vindt ze online bij FunnyGames!

Gerelateerde categorieën