home icon
Avontuur
Op FunnyGames.be vind je de leukste verzameling Dinosaurussen! Je vindt hier maar liefst 7 verschillende Dinosaurussen, zoals bijvoorbeeld Super Dino Fighter & Mexico Rex

Speel Prachtige Dino Spelletjes Voor Kids Gratis Online

Geen enkele diersoort spreekt zo tot de verbeelding als dinosaurussen. Met deze dino spelletjes voor kinderen leer je meer over de verschillende soorten dinosaurussen en kun je met deze fascinerende draak-achtige dieren allerlei avonturen beleven in de prehistorische wereld. De dinosauriërs verschenen voor het eerst in het Trias en overleefden tot het einde van het Krijt, maar het beroemdste dino-tijdperk lag daar tussenin: het Jura. Als we aan dinosauriërs denken, dan denken we vaak aan de grote dino-soorten zoals de angstaanjagende T-Rex of de Brachiosaurus met zijn ongelooflijk lange nek, maar sommige dinosaurussen waren juist heel klein. De kleinste soorten Raptors kwamen tot net boven de knie van een volwassen man – maar ze hadden scherpe tanden, dus pas maar op!

Verken De Jura Periode In Onze Gratis Dinosaurus Spelletjes

In deze gratis online dino spelletjes kun je het leven van een dinosaurus ervaren. Ren weg van de meteoren met de snelle Velociraptors. Zorg dat de massa-extinctie je niet inhaalt en in een stapeltje botten verandert (dat dan weer miljoenen jaren later door een paleontoloog kan worden opgegraven). Bouw je eigen robot dinosaurus, bescherm de dino-eieren tegen roofdieren, wordt een prehistorische jager, of terroriseer beroemde steden met een hongerige T-Rex. Speel leuke dino renspelletjes, bescherm je fort in tower defense spelletjes met een dino-thema, of overleef een serie lastige platform levels vol schattige dinosaurussen. Hier bij FunnyGames hebben we de leukste gratis online dino spelletjes voor je op een rijtje gezet. Reis terug in de tijd en verken de wereld van de dinosauriërs! Veel plezier met spelen!

Gerelateerde categorieën