home icon
Vecht
Op FunnyGames.be vind je de leukste verzameling Ninja Spelletjes! Je vindt hier maar liefst 48 verschillende Ninja Spelletjes, zoals bijvoorbeeld Vex 4 & Vex 5

Beleef de spannendste avonturen met onze gratis Ninja spelletjes

Bij FunnyGames hebben we allerlei gave ninja spelletjes voor je klaarstaan. Ninja’s zijn gespecialiseerd in spionage, vermommingen, infiltratie, en vechtkunsten. In deze spannende ninja avonturen kun je terug in de tijd reizen naar het feodale Japan. Leer de geheime technieken van de legendarische Shinobi! Beklim muren en bomen om aan je vijanden te ontkomen, verdwijn in de schaduwen en dood je vijanden van een afstand met je werpmessen en giftige blaaspijltjes. Als spion heb je er geen problemen mee om af en toe slinkse en oneervolle acties te ondernemen om te overleven. Besluip je vijanden en leg ze snel het zwijgen op.

Speel de beste online Ninja spelletjes voor kids bij FunnyGames

Ninja’s bewegen zich stilletjes door de nacht. Ze sluipen als spoken door het donker. Deze gemaskerde huurmoordenaars zijn zo mysterieus dat er in volksverhalen allerlei geruchten rondgaan over bovennatuurlijke krachten die ninja’s mogelijk zouden bezitten. Zo wordt er bijvoorbeeld gezegd dat ninja’s zichzelf geheel onzichtbaar kunnen maken en macht kunnen uitoefenen over de natuurelementen. In een aantal van onze ninja spelletjes heeft jouw ninja inderdaad allerlei coole superkrachten. Verzamel een arsenaal aan toffe ninja wapens zoals zwaarden, messen, werpsterren, en pijlen. Flits als een schaduw door het bos. Verberg je in de bomen en spring over de daken om langs de wachtposten en de Samurai te glippen. Je vijanden zullen je nooit zien aankomen! Train hard om allerlei vechtkunsten te leren en word een ninjutsu-meester. Speel magische boekrollen vrij en voeg allerlei nieuwe manoeuvres aan je aanvalsmenu toe. Speel onze gratis online ninja spelletjes en word de held van je eigen ninja avontuur! Veel plezier met spelen!

Gerelateerde categorieën