home icon
Auto
Op FunnyGames.be vind je de leukste verzameling Rally spelletjes! Je vindt hier maar liefst 8 verschillende Rally spelletjes, zoals bijvoorbeeld Furious Racing & Retro Car Xtreme

Speel De Beste Autorally Spelletjes En Doe Mee Aan Spannende Autoraces

Scheur met je auto op de finish af in deze spannende online rally spelletjes. Speel gratis en doe mee met allerlei coole autosport wedstrijden en off-road evenementen. De rally race is een populaire vorm van motorsport, en er zijn grofweg twee soorten rally. De klassieke rally wordt de road rally genoemd. Deze rally’s vinden plaats op normale wegen die ook voor ander verkeer open zijn. Vaak gaat het om wedstrijden die zich over lange afstanden afspelen. Het gaat er dan ook om hoe betrouwbaar het betreffende voertuig is, en hoe goed de bestuurder met zowel verwachte als onverwachte problemen om kan gaan. De tweede soort rally is de stage rally. In deze autoraces gaat het om snelheid. De bestuurders rijden op een afgesloten circuit dat vaak door ruw en lastig terrein heen loopt, bijvoorbeeld in de bossen of bergen. De weersomstandigheden kunnen daarbij ook voor extra moeilijkheden zorgen, denk bijvoorbeeld aan sneeuw, ijs, of veel modder door heftige regen.

Wordt De Kampioen In Onze Gratis Online Rally Spelletjes

Doe mee aan beroemde nationale en internationale rally’s met de mooie spelletjes op deze overzichtspagina. We hebben modderige off-road rally’s en meeslepende 3D rally’s voor je om te proberen. Kun jij je auto en het weer de baas blijven en ervoor zorgen dat je banden hun grip niet verliezen terwijl je het kronkelende circuit over raast? Je kan op het asfalt racen, of je banden over het ijs en grint laten gieren. Het wordt hoe dan ook een razend spannende race. Naast rally spelletjes met auto’s hebben we ook een selectie mooie rally games met motorfietsen en quads. Kies je favoriete spellen en doe mee aan de grootste kampioenschappen! Veel plezier!

Gerelateerde categorieën