home icon
Auto
Op FunnyGames.be vind je de leukste verzameling Stunt spelletjes! Je vindt hier maar liefst 22 verschillende Stunt spelletjes, zoals bijvoorbeeld City Car Stunt 2 & Moto X3M Pool Party

Speel Een Gigantische Verzameling Gratis Stunt Spelletjes Online Bij FunnyGames

Hier bij FunnyGames kun je een gigantische verzameling spannende stunt coureur spelletjes spelen met motors, auto’s, quads, fietsen, scooters en nog veel meer! Snel door de loopings en houd genoeg vaart om niet te vallen. Scheur de schansen over met je voertuig en probeer zo hoog mogelijk de lucht in te springen. Als je eenmaal van de schans loskomt kun je allerlei extreme stunts uitvoeren. Op de motor kun je bijvoorbeeld helemaal uit het zadel komen en je benen de lucht in slingeren om de ‘Superman’ uit te voeren. Zorg natuurlijk wel dat je de handgrepen goed blijft vasthouden en jezelf weer snel in het zadel trekt voordat je motor de grond raakt. Je stunts tellen namelijk alléén als je ook weer goed neerkomt!

Ontdek Een Selectie Spannende Stunt Spelletje Met Auto’s, Fietsen En Meer

Rijd met je auto door de stunt arena en overwin alle hindernissen door eroverheen te springen. Als je hoog genoeg weet te springen kun je misschien ook nog een aantal salto’s en andere stunts uitvoeren om extra punten te scoren. We hebben ook een aantal mooie stunt spelletjes met fietsen. Trek je voorwiel hoog op en doe een ‘wheelie’ of probeer allerlei prachtige freestyle sprongen om er een spectaculaire show van te maken en het juichende publiek helemaal uit hun dak te laten gaan. We hebben ook een collectie mooie 3D stunt spelletjes waarin je in een uitgebreide verzameling coole voertuigen door gave stuntparken kunt rijden. Durf jij het aan om de gevaarlijkste stunts uit te voeren? Houd je goed vast en vlieg door de lucht om de meest gestoorde sprongen te maken in onze verzameling verslavende online stunt spelletjes!

Gerelateerde categorieën