home icon
Multiplayer
Op FunnyGames.be vind je de leukste verzameling .io Spelletjes! Je vindt hier maar liefst 87 verschillende .io Spelletjes, zoals bijvoorbeeld Happy Snakes & Snowball.io

Je Vindt De Beste Lijst Van .IO Games Gratis op FunnyGames!

Hier bij FunnyGames speel je de beste verzameling .io spelletjes gratis online! Dot io games zijn real-time multiplayer online browser spelletjes waarin je het in de strijdarena opneemt tegen de andere spelers. Probeer zo lang mogelijk te overleven! Meestal begin je klein, en kun je door punten te verzamelen en andere spelers te verslaan steeds groter en sterker worden. Probeer monsterlijk groot te worden! Ons overzicht aan .io games telt alle klassiekers, zoals Agar.io, Snake.io, en Slither.io. Hoe lang houd jij stand in de arena?

Gratis IO Spelletjes Uit Allerlei Verschillende Genres

Dot io games strekken zich uit over uiteenlopende genres, van snake spelletjes tot schietspelletjes en balspellen. Of je nu door de multiplayer arena zwerft als een drijvend celletje, een hongerige gloeiwurm, een tank of een boxer, het spelconcept is meestal in grote lijnen hetzelfde. Pak de stippen of punten om groter te worden en besluip de andere spelers. Als je een speler hebt verslagen dan kun je ze meestal opeten om een deel van hun krachten te absorberen. Zo word je steeds groter, krijg je betere wapens, een beter pantser, enzovoorts. Als je eenmaal bovenaan het leaderboard komt te staan dan slaan de andere spelers waarschijnlijk meteen voor je op de vlucht… hoewel sommige spelers misschien juist wel besluiten om achter jou aan te gaan als de snelste route naar de top!

Speel Samen Met Je Vrienden En Vorm Een Team In Deze Coole IO Games

Je hoeft niet altijd alléén je mannetje te staan in een arena vol vijanden. Terwijl deze spelletjes voornamelijk competitief zijn, kun je in een aantal dot io games ook samen met je vrienden een team vormen. Zo kun je slim samenwerken om de grootste spelers in de arena uit te schakelen. Of je nu alleen speelt of samen, je zal alles op alles moeten zetten om de genadeloze wereld van .io spellen te overleven. Bedenk een leuke alias, betreed de arena, en begin je reis naar de top van het leaderboard!

Gerelateerde categorieën