home icon
Meiden
Op FunnyGames.be vind je de leukste verzameling Liefde spelletjes! Je vindt hier maar liefst 39 verschillende Liefde spelletjes, zoals bijvoorbeeld Love Tester & Love Tester 3

Speel De Meest Romantische Liefdesspelletjes Gratis Online

Houd je van romantische comedy’s en liefdesverhalen? Dan zijn onze liefdesspelletjes echt iets voor jou! Deze spelletjes gaan over de meest heftige emotie op aarde: liefde! Je personages worden verliefd, gaan op dates, en proberen stiekem te flirten en te zoenen. Kun jij deze romantische verhalen gelukkig laten aflopen? Hier vind je allerlei leuke liefdesspelletjes met al je lievelingsfiguren uit de Disneyfilms en andere series!

Bereid Je Voor Op Een Spannende Date In Onze Leuke Liefdesspelletjes Voor Kids

Je personage is helemaal verliefd en heeft een afspraakje gemaakt met zijn of haar grote liefde. Als alles goed loopt eindigt deze date misschien wel met hun allereerste zoen! Nu er een datum geprikt is doet je personage ineens hartstikke nerveus. Niet plagen, dat is gemeen. Nu kun je juist laten zien wat voor een geweldige vriend of vriendin je bent. Kies samen een mooie outfit uit en ga op zoek naar de beste plek voor een romantische date. Zet allerlei mooie bloemen en romantische kaarsjes neer. Nu nog een zoet muziekje op de achtergrond en de date kan van start. Maak je snel uit de voeten, want jouw werk zit er op, Cupido!

Spannende Stiekem Zoenen Spelletjes En Liefdestest Games

In onze stiekem zoenen spelletjes kun je ook de rol van Cupido op je nemen. De koppeltjes proberen hun verkering geheim te houden, maar stiekem willen ze elkaar ontzettend graag zoenen. Het ziet er op het eerste oog uit alsof ze gewoon samen zitten te kletsen, maar als niemand kijkt kun je ze snel laten kussen! Zorg wel dat echt niemand het ziet! Met onze liefdestester spelletjes kun je testen of jij wel verliefd bent op de juiste persoon. Zijn jij en je geliefde perfect voor elkaar, of wordt jullie relatie een totale ramp? Het is een en al romantiek in onze gratis online liefdesspelletjes!

Gerelateerde categorieën