home icon
Op FunnyGames.be vind je de leukste verzameling Vecht spelletjes! Je vindt hier maar liefst 368 verschillende Vecht spelletjes, zoals bijvoorbeeld Vex 4 & Happy Wheels

Speel De Beste Online Vecht Spelletjes bij FunnyGames

We hebben allerlei coole vechtspelletjes voor je klaarstaan bij FunnyGames! Haal je tegenstanders neer in allerlei compleet gestoorde gevechten, van Martial Arts toernooien tot straatgevechten en van oorlogsspelletjes tot geheime militaire operaties. In deze gevechten draait het allemaal om vechtkunst en geweld, of je nu alleen met blote vuisten mag vechten of met een heel arsenaal aan wapens. Verdedig jezelf tegen je aanvallers terwijl je hard terugslaat met een aantal pittige aanvalscombo’s!

Coole Martial Arts Spellen En Andere Vecht Spelletjes

Martial Arts games zijn altijd al populair geweest sinds de vroegste dagen van de vechtspelletjes in de arcade hallen. In deze verslavende spelletjes kun je allerlei vechtkunsten van over de hele wereld beoefenen. Probeer je tegenstander de boksring uit te meppen in een van onze vele bokswedstrijd spelletjes. In andere zelfverdedigings-spelletjes moet je je Kung Fu moves of karate-kunsten gebruiken om de andere vechters te bedwingen. Of misschien wil je liever een listige ninja worden? Neem je zwaard mee op pad en laat zien hoe behendig je bent door alle vijanden die in de weg durven te staan neer te hakken. Til je personage steeds naar een hoger niveau en word onverslaanbaar!

Gratis Online Vecht Spelletjes Met Soldaten, Monsters, En Nog Veel Meer!

Als je liever gewapend het oorlogspad op trekt, roep dan al je manschappen bijeen in een van onze vele legergevecht-spelletjes. Leid je militairen in de strijd om de vijand terug te dringen. Spaar punten om upgrades te kunnen kopen zodat jouw leger zal zegevieren. Neem het op tegen hordes monsters, win een judowedstrijd, of laat je strijdlust op de vrije loop in het ene na de andere pocket monster gevecht. Wij hebben de allerbeste online vecht spelletjes voor je op een rijtje gezet. Maak je klaar voor de strijd!

Gerelateerde categorieën