home icon
Auto
Op FunnyGames.be vind je de leukste verzameling Auto Rijden spelletjes! Je vindt hier maar liefst 151 verschillende Auto Rijden spelletjes, zoals bijvoorbeeld City Car Stunt 2 & Moto X3M Pool Party

Speel De Beste Gratis Auto Rijden Spelletjes Online En Scheur De Weg Over

Met onze verzameling razendsnelle auto rijden spelletjes kun je allerlei gave voertuigen besturen. Rijd over de racebaan in een strakke sportwagen, stuur je vrachtwagen behendig de snelweg over, of race met je 4x4 over een rotsachtig bergpad in een van onze vele off-road trial spelletjes. Om in onze leuke auto rijden spelletjes achter het stuur te kruipen heb je geen rijbewijs nodig, dus druk je voet op het gaspedaal en gaan met die banaan! Haal de andere auto’s in en laat ze ver achter je terwijl je op de eindstreep afstevent, of neem rijlessen in een van onze vele rijles spelletjes. Geen theorie, alleen maar actie en avontuur!

Ervaar De Spanning Met Onze 3D Auto Rijden Spelletjes

Spelletjes waarin auto rijden centraal staat werden voor het eerst ontwikkeld in de jaren ’70. Al snel werden deze spellen erg populair in de arcadehallen. Om te beginnen hadden de spelmachines voor auto spelletjes dezelfde knoppen en joysticks als andere automaten, maar in de loop van de tijd verschenen er ook automaten die speciaal waren ontwikkeld om auto rijden spelletjes nog intenser te maken. Deze automaten hadden een rijstoel, pedalen, en een stuur, zodat je als speler helemaal in de rijervaring kon opgaan. Nu kun je hetzelfde soort spelletjes gemakkelijk vanuit huis spelen! Snel de racebaan over in een serie gevaarlijke rallies, of probeer je auto simpelweg door de drukke straten in de stad te loodsen zonder dat er een ongeluk gebeurt. Kun jij ervoor zorgen dat je auto niet van de weg schiet terwijl je snel een reeks scherpe draaien maakt? We hebben hier een gigantische collectie prachtige 2D en 3D auto rijden spelletjes voor je verzameld om gratis te spelen. Veel plezier!

Gerelateerde categorieën