home icon
Multiplayer
Op FunnyGames.be vind je de leukste verzameling Two Player spelletjes! Je vindt hier maar liefst 88 verschillende Two Player spelletjes, zoals bijvoorbeeld Fireboy and Watergirl 1 & Vuurjongen en Watermeisje 5: Elementen

Speel De Beste 2-Player Spelletjes Online Met Je Vrienden!

Two-player spelletjes zijn leuke games om met je vrienden te delen. Deze spelletjes verschillen van multiplayer spellen omdat je ze altijd met maar twee spelers tegelijk speelt. Dus vorm een team met een van je vrienden en kies ieder een personage uit. Wie wordt jouw Player 2? Je kan het tegen elkaar opnemen in een serie leuke vecht- en schietspelletjes, of samen puzzels oplossen in een aantal mooie en spannende platform puzzelspelletjes.

Leuke 2-Player Spelletjes Die Om Samenwerking Draaien

Er zijn heel veel leuke 2-player platform puzzelavonturen om uit te proberen, zoals bijvoorbeeld de Fireboy and Watergirl, of Money Movers series. Je kan deze spelletjes in je eentje spelen en beide personages tegelijk besturen (en op zich is dat ook een hele leuke uitdaging), maar het is nóg leuker om samen met je vrienden te spelen. Kies een partner en schuif een extra bureaustoel erbij zodat jullie allebei goed bij het keyboard kunnen. Bestuur een van de personages met de WASD toetsen, en de ander met de pijltjestoetsen. Loods je heldhaftige duo door de uitdagende levels vol vallen en puzzels. Je moet goed samenwerken om langs alle hindernissen te komen. Zorg dat je elkaar steeds vooruithelpt. Het draait om teamwork!

Versla Je Tegenstander In Onze Competitieve 2-Player Spelletjes Voor Kids

Andere twee-speler spelletjes zijn meer op concurrentie gericht. Je maatje is je rivaal, bijvoorbeeld in de boksring, bij het spelen van een bordspel, of in een Worms-achtig slagveld spelletje waarin je om de beurt bommen op elkaar afvuurt. Kun jij je vrienden steeds verslaan in deze leuke strategie- en vechtspelletjes? Vuur kogels op elkaar af of ga elkaar te lijf en kijk wie de meeste rondes wint. Spelletjes zijn nog leuker als je ze samen speelt, dus we wensen je veel plezier met al deze verslavende 2-player spelletjes uit onze verzameling!

Gerelateerde categorieën