home icon
Meiden
Op FunnyGames.be vind je de leukste verzameling Baby spelletjes! Je vindt hier maar liefst 53 verschillende Baby spelletjes, zoals bijvoorbeeld Mama Huis Inrichten & Baby Food Cooking

Speel Onze Gratis Baby Spelletjes En Word De Beste Oppas Ooit

Met onze verzameling leuke baby spelletjes kun je zelf ervaren hoe het is om voor schattige kleine baby’tjes te zorgen. Baby’s zien er dan wel superschattig uit, maar het is natuurlijk niet een en al snoezigheid en zonneschijn. Huilen, kwijlen, eten opspugen, en ontzettend vieze luiers horen er ook allemaal bij! Kun jij het aan? Help de mama’s en de papa’s in deze spelletjes door ze een aantal zorgtaken uit de handen te nemen en op hun kleutertjes, peutertjes en baby’s te passen. Veel succes!

Veel Plezier Met De Leukste Baby Spelletjes Voor Meiden en Jongens

Kleine baby’tjes kunnen natuurlijk niet voor zichzelf zorgen, en ook de peuters en kleuters hebben een waakzame oppas nodig voor het geval ze ineens iets gevaarlijks proberen te doen. Ben jij er klaar voor om je carrière als babysitter te starten? Help de ouders goed voor hun zoontjes en dochtertjes te zorgen. Doe de baby’s in bad en was hun haartjes voorzichtig met babyshampoo. Geef de baby’s wat badspeeltjes om ze af te leiden. Als je de baby’s eenmaal met een handdoek hebt droog gedept dan kun je ze in een schone luier wikkelen. Nu is het tijd om wat babykleertjes uit te zoeken. Neem het kleintje mee naar de huiskamer en speel op het tapijt of in de box. Ondertussen kun je ook wat eten klaarmaken. Misschien heeft het baby’tje wel de neiging een grote kliederboel van zijn of haar maaltijd te maken, maar doe je best want baby’s moeten natuurlijk wel goed eten om groot en sterk te worden. Na het eten is de baby vast alweer en beetje moe geworden. Tijd voor bed (en dan heb jij ook eindelijk een beetje rust). Dek het kindje goed toe. Heerlijk warm in de dekentjes gewikkeld duurt het niet lang voordat de oogjes dicht beginnen zakken. Kijk eens aan! Je hebt het goed gedaan, Super-Nanny!

Gerelateerde categorieën