home icon
Meiden
Op FunnyGames.be vind je de leukste verzameling Make Over spelletjes! Je vindt hier maar liefst 52 verschillende Make Over spelletjes, zoals bijvoorbeeld Princess Famous Tumblr Girl & Princess Summer Tans

Speel De Beste Makeover Spelletjes Gratis Online Bij FunnyGames

We hebben een grote verzameling modieuze makeover spelletjes voor je klaarstaan op FunnyGames! Als graag naar makeover shows op TV kijkt waarin mensen allerlei extreme transformaties ondergaan, dan hebben wij de ideale spelletjes voor je! Hier kun je je eigen extreme makeovers uitvoeren! In deze fantastische verzameling vind je allerlei spelletjes die draaien om schoonheidsbehandelingen, mode, make-up, en het ontwerpen van nieuwe kapsels. Kies een personage uit en help je model door hem of haar een totale transformatie te geven!

Behandel Je Favoriete Personages In Onze Prachtige Makeover Spelletjes

In onze makeover spelletjes begin je vaak met een verfrissende schoonheidsbehandeling. Kies je favoriete personages uit tekenfilms en series en ga samen naar de schoonheidssalon. Geef je model een gezichtsmasker en zorg dat haar gezicht helemaal goed schoongewassen is voordat je aan de make-up begint. Soms heeft je model last van puistjes of andere oneffenheden. Die huidprobleempjes kun je ook mooi even onder handen nemen. Als de schoonheidsbehandeling er eenmaal op zit kun je naar de modestudio om een nieuwe outfit uit te zoeken. Probeer verschillende kledingstukken aan en ontdekt wat je model het beste staat. Je kan de look die je hebt gekozen nog verder aanpassen door een aantal bijpassende accessoires toe te voegen. Doe mooie make-up op en zoek een kapsel uit dat er perfect bij past. Je mag alles zo vaak veranderen als je maar wilt. Het kost natuurlijk wel even om de beste combinaties te vinden, maar met jouw expertise is je model al snel klaar voor een professionele foto-shoot. Maak snel een paar mooie foto’s om deze ongelooflijke makeover vast te leggen. Lachen maar!

Gerelateerde categorieën