home icon
Behendigheid
Op FunnyGames.be vind je de leukste verzameling Ontwijk Spelletjes! Je vindt hier maar liefst 180 verschillende Ontwijk Spelletjes, zoals bijvoorbeeld Among Us Online & Pac-Xon Deluxe

Speel de leukste ontwijkspelletjes gratis online bij FunnyGames!

Bij ontwijkspelletjes is het de kunst om allerlei gevaarlijke botsingen te voorkomen. Je moet dus goed opletten en snel reageren om op tijd uit te wijken. Zoek steeds een opening en zigzag tussen allerlei blokkades en obstakels door. Tuur niet alleen naar de hindernissen die het dichtstbij zijn, maar kijk ook alvast vooruit naar wat er nog meer in de verte ligt. Des te verder je komt, des te lastiger het wordt. Het tempo wordt geleidelijk opgevoerd, en er komen ook steeds meer nieuwe hindernissen bij. Hoe lang kun jij je concentratie vasthouden?
We hebben veel verschillende soorten spelletjes binnen deze spelcategorie. Hieronder kun je meer lezen over de verschillende speltypes.

3D Ontwijkspelletjes

3D ‘rennen en ontwijken’ spelletjes zijn doorgaans het meest spectaculair. In deze ontwijkspelletjes kun je helemaal opgaan in de actie. Stuur met een bal, een ruimteschip, of een ander voorwerp door een 3D landschap vol gevaarlijke hindernissen. Probeer op koers te blijven en nergens tegenop te knallen. Deze ontwijkspelletjes hebben veel in gemeen met onze Rennen en Ontwijken categorie, dus als je deze spellen het leukst vind, bekijk hier dan ook even ons aanbod mooie Rennen en Ontwijken spelletjes met 3D graphics!

Vliegen en Ontwijken spelletjes

Speciaal voor de liefhebbers hebben we onze verzameling Vliegen en Ontwijken spelletjes ook nog even op een aparte bladzijde op een rijtje gezet. Als je op de bovenstaande link klikt, vind je een pagina met alléén de ontwijkspelletjes vol vliegtuigen, ruimteschepen, en andere vliegende vervoermiddelen. Als je dol bent op vliegensvlugge actie waarbij de kogels je om de oren suizen, dan is dit het spellenoverzicht voor jou!

Ontwijkspelletjes met echte spelers

We hebben ook een aantal populaire multiplayer ontwijkspelletjes in onze collectie waarin je andere spelers moet ontwijken. Je speelt dus niet tegen de computer maar tegen echte mensen! Probeer hun bewegingen goed in de gaten te houden en steeds in te schatten of en hoe ze op je af zullen komen. Reageer snel om aan hun aanvallen te ontkomen. Blijf jij je tegenstanders steeds te snel en te slim af in gave ontwijkspelletjes zoals Paper.io 2 en Blong.io? Veel succes!

Gerelateerde categorieën