home icon
Actie
Op FunnyGames.be vind je de leukste verzameling Horror spelletjes! Je vindt hier maar liefst 37 verschillende Horror spelletjes, zoals bijvoorbeeld Escape Mystery Room & Freddy's Escape House

Horror spelletjes speel je gratis bij FunnyGames

Vind je het leuk om af en toe eens flink te griezelen en gruwelen? Dan ben je op de juiste pagina beland! Hier vind je een verzameling horror spelletjes waar je haren recht van overeind gaan staan. Verken spookhuizen en andere vreemde omgevingen en maak allerlei bovennatuurlijke gebeurtenissen mee. Versla enge monsters uit klassieke horrorverhalen of neem het op tegen verschillende figuren uit moderne horrorfilms, bijvoorbeeld de moordzuchtige speelpop Chucky of de mysterieuze Slenderman. Voor fans van het horrorgenre is er op deze bladzijde genoeg te vinden, maar je kunt ook even bij ons overzicht griezelspelletjes kijken om nog meer leuke spellen te ontdekken.

Horror games – bovennatuurlijk onheil

Op een duistere nacht, in het oude kerkhof naast het verlaten landhuis… sommige mensen kunnen niet genoeg krijgen van angstaanjagende spookverhalen vol monsters en hekserij. Vampiers, zombies, weerwolven en andere bovennatuurlijke verschijnselen, je vindt ze allemaal terug in onze horror en spookhuizen spelletjes. Zorg ervoor dat je niet wordt vervloekt of opgegeten! Ook veel van onze Hidden Objects spelletjes spelen zich af in enge leegstaande huizen waar zich een mysterieus incident heeft voorgedaan. Durf jij daar op onderzoek uit te gaan? Onze HOS-spelletjes collectie kun je op deze pagina bekijken. Probeer heelhuids aan het kwaad te ontsnappen!

Horror spelletjes – moderne monsters

In een aantal van onze horror spelletjes moet je het juist opnemen tegen monsters uit het moderne tijdperk. Bijvoorbeeld het creepy-pasta personage Slenderman, een akelig dun wezen zonder gezicht. Deze demonische gluiperd is binnen korte tijd zo’n bekende online mythe geworden dat er ook videospelletjes van bestaan. Kun jij aan Slenderman ontkomen wanneer hij in het donker voor je opdoemt in onze Slenderman games? Een andere populaire serie online horror spelletjes zijn de games van Five Nights at Freddy’s. In deze spellen heb je een avondbaantje als security guard aangenomen bij Freddy’s restaurants en speelpaleis, maar er is iets flink mis met al die nare poppen die overal door het pand verspreid liggen. Weet jij je nachtdienst te overleven? Laat vooral de het licht niet uitgaan…!

Onze verzameling horror spelletjes

We hebben een grote verzameling grappige en griezelige horror spelletjes voor je verzameld, met personages uit bekende horrorfilms zoals Freddy Krueger, Jason en Chucky, maar ook klassieke monsters, vampiers, en onthoofde ruiters. Neem een kijkje op deze pagina en vind je favoriete creeps. Doe je oordopjes in en dim de lichten maar alvast, want het is tijd om heerlijk te griezelen… als je het aandurft!

Gerelateerde categorieën